Problem with customerlogin after upgrade to v. 1.9.1.1

Problem with customerlogin after upgrade to v. 1.9.1.1

Dear Community,

I have a Problem with the costomer-login (after upgrading to 19.1.1.). There was an error massage that the password do not match. However, I’ve done some research and found a solution.

******
Children of class Mage_Customer_Model_Customer should use getPasswordConfirmation() instead of getConfirmation()
Upd: In class Mage_Customer_Model_Customer, method validate() was changed
Before v1.91 :
$confirmation = $this->getConfirmation();
After:
$confirmation = $this->getPasswordConfirmation();
https://github.com/speedupmate/Magento-CE-Mirror/blame/master/app/code/core/Mage/Customer/Model/Cust…
https://github.com/speedupmate/Magento-CE-Mirror/commits/magento-ce-1.9.1.0/app/code/core/Mage/Custo…
*******

The login seemed to work. But now I’ve discovered, if the site will be closed or the browser, the login does still not work (without an error-message). If I clear the browserhistory (Cookis and Cache) the Login works again. I can log of and log in as often as I want. But after closing the browser, like described it does not work anymore (until I clear the browserhistory).

Help would be higly appreciated,

Prabhash Rawat

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s